Politică de confidențialitate


Fundația Charis este responsabilă de procesarea datelor personale după cum sunt detaliate în această politică de confidențialitate.

Detalii de contact:

Fundația Charis
Zuidplaslaan 532
2743 KG Waddinxveen
Olanda
T +31 (0) 182 649 074

Dl. H. C. van Noort este președintele fundației Charis. El poate fi contactat la adresa de mai sus sau pe adresa de email info@stcharis.org.

Datele cu caracter personal procesate de către noi

Fundația Charis procesează date cu caracter personal pe măsură ce dvs. utilizați site-ul nostru și/sau deoarece dvs. ne furnizați informațiile dvs.

Mai jos veți găsi o prezentare generală a datelor cu caracter personal pe care le procesăm:

  • numele companiei
  • numele și prenumele
  • adresa
  • adresa de e-mail
  • adresa IP
  • alte date cu caracter personal pe care dvs. ni le furnizați în mod activ, de exemplu, creând o fotografie de profil pe acest site, prin corespondență, și prin telefon
  • date despre activitatea dvs. pe site-ul nostru
  • tipul de browser de internet și de dispozitiv

Date cu caracter personal specifice și/sau cu caracter delicat

Intenția noastră este să nu colectăm informații despre vizitatori sub vârsta de 18 ani, decât dacă aceștia au obținut permisiunea părinților sau a tutorelui legal. Totuși, noi nu putem verifica dacă oricare din vizitatorii site-ului nostru sunt sub vârsta de 18 ani. De aceea, sfătuim părinții să fie implicați în activitățile online ale copiilor lor, pentru a preveni colectarea de date a copiilor lor fără acordul parental sau al tutorelui legal. Dacă sunteți convinși că am colectat date cu caracter personal despre minori fără consimțământ, vă rugăm să ne contactați pentru a putea șterge aceste date.

Scopul și motivul pentru care procesăm date cu caracter personal

Fundația Charis procesează date cu caracter personal cu următoarele scopuri:

pentru a trimite buletinul nostru informativ (newsletter în format digital) și/sau informații adiționale despre ceea ce facem

pentru a vă suna sau trimite e-mail dacă acest lucru este necesar pentru a ne ajuta să ne promovăm serviciile

pentru a vă informa despre schimbări în serviciile și produsele noastre

Fundația Charis analizează comportamentul dvs. pe site pentru a îmbunătăți site-ul.

Luarea automată a deciziilor

Fundația Charis nu ia nicio decizie bazată pe o procesare automată despre chestiuni care ar putea avea consecințe (considerabile) pentru oricine. Ne referim la decizii care sunt luate de programe de calculator sau sisteme, fără nicio implicare umană (de exemplu, unul din angajații noștri). Ne puteți întreba care programe de calculator sau sisteme le folosim.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Fundația Charis nu reține datele dvs. cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru a atinge scopurile pentru care datele au fost colectate. Avem o perioadă standard de 1 an în care păstrăm datele dvs. cu caracter personal (date personale, adresă), cu scopul de a vă contacta în cazul în care acest lucru este necesar.

Partajarea datelor cu caracter personal cu părți terțe

Fundația Charis nu partajează datele dvs. cu caracter personal cu părți terțe. Datele cu caracter personal colectate sunt strict pentru administrarea activității noastre.

Cookie-uri, sau tehnologii similare, pe care le folosim

Fundația Charis utilizează cookie-uri de tip funcțional, analitic sau de urmărire (tracking). Un cookie este un fișier text de dimensiuni mici care este salvat în browserul calculatorului, tabletei sau telefonului dvs. în timpul primei dvs. vizite pe un site. Fundația Charis utilizează cookie-uri cu o funcție pur tehnică. Acestea ajută la funcționarea corectă a site-ului și cu faptul că, de exemplu,  preferințele și setările dvs. sunt salvate pentru potențiale vizite viitoare. Aceste cookie-uri sunt de asemenea utilizate pentru buna funcționalitate și optimizarea site-ului. Nu vom amplasa cookie-uri (cum ar fi un cod Facebook Pixel) pentru a colecta comportamentul dvs. de browsing pentru a vă oferi reclame și conținut adaptate la obiceiurile dvs. de browsing. Folosim serviciile Mailmonkey dacă ne contactați prin intermediul formularului de contact. Folosim Google Analytics pentru a vă măsura vizitele.

Puteți să vă dezabonați de la cookie-uri setându-vă browserul de internet să nu mai salveze cookie-uri.

Pe deasupra, aveți posibilitatea să ștergeți orice informație salvată anterior din setările browserului dvs. ca exemplu, puteți folosi Ghostery în acest sens.

Vizualizarea, editarea și îndepărtarea datelor

Aveți dreptul să vizualizați, corectați sau îndepărtați datele dvs. cu caracter personal. În plus, aveți dreptul să vă retrageți permisiunea pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal sau să vă opuneți la procesarea datelor dvs. cu caracter personal de către fundația Charis, și aveți dreptul la portarea datelor. Astea înseamnă că ne puteți cere să vă trimitem datele dvs. cu caracter personal dvs. sau către altă organizație, nominalizată de către dvs.

Puteți să trimiteți cererea dvs. de inspectare, corectare, îndepărtare, sau portare a datelor dvs. cu caracter personal, precum și cererea dvs. de revocare a permisiunii pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal la info@stcharis.org.

Pentru a ne asigura că cererea a fost trimisă de către dvs. cerem ca atunci când ne contactați să ne furnizați o copie a actului dvs. de identitate împreună cu cererea. Acoperiți poza, codul MRZ (zona care poate fi citită de aparate, banda cu numere din josul pașaportului), numărul de pașaport și CNP-ul cu pătrate negre. Această acțiune este menită să vă protejeze intimitatea. Vă vom răspunde la cerere cât de curând posibil, în decurs de patru săptămâni.

Fundația Charis ar dori de asemenea să vă atragă atenția asupra faptului că aveți posibilitatea să depuneți o plângere cu autoritatea pentru protecția datelor cu caracter personal din țara dvs. (în România, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal). Acest lucru este posibil prin intermediul următorului link.

Cum protejăm datele dvs. cu caracter personal

Fundația Charis ia foarte în serios protecția datelor dvs. cu caracter personal și ia măsuri adecvate pentru a combate utilizarea eronată, abuzarea, pierderea, accesul neautorizat, dezvăluirea accidentală și modificările neautorizate ale acestora. Facem asta folosind următoarele:

  • software de securitate, precum software antivirus și de firewall
  • TLS (anterior SSL). Transmitem datele dvs. cu caracter personal prin intermediul unei conexiuni de internet sigure. Puteți observa asta în bara de adresă a browserului care va arăta HTTPS precum și simbolul lacătului
  • alte metode care sunt administrate de furnizorul nostru de servicii.

În cazul în care credeți că datele dvs. cu caracter personal nu sunt în siguranță, sau dacă sunt semne de utilizare eronată a acestora, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail la adresa info@stcharis.org.

Această politică de confidențialitate e în vigoare începând cu data de 1 Martie 2018.