Ichtus VBG Wierden

Posted on aug 31, 2015


Van zaterdag 8 tot zaterdag 15 augustus kwam een team van 20 personen van Ichtus VBG uit Wierden ons helpen in de wijk en met klussen die gedaan moesten worden. Er is in een week ontzettend veel werk verzet: 2 daken van huizen in de wijk zijn gerepareerd, 2 ramen en een deur zijn vervangen, de wc’s in Casa Agape zijn geverfd en betegeld, de opslagruimte is geverfd en ook de buitenkant van het gebouw is schoongemaakt en geverfd!
Verder was er op dinsdagmiddag een sport- en spelmiddag, even ontspannen als onderbreking van al dat harde werken! Mensen van Ichthus… heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet! Jullie zijn echt een zegen voor ons en de mensen in de wijk geweest!

Ervaring Lehel:

Ik wil het volgende over Roemenië reis zeggen: Door deze week zijn we als groep dichter bij elkaar gekomen dan hiervoor. Ik heb de week ervaren als een uitdaging om met de mensen te werken. Ik vond het niet erg of zo, maar heb wel geleerd dat ik mijn eigen grenzen moet kunnen verlegen en open stellen voor anderen o.a. Roma mensen. Ik vond het een leuke en leerzame week. Ik heb er van genoten om voor de kinderen een leuke middag te kunnen organiseren. Ook heb ik van de groep genoten, waaronder van de gezelligheid en de vele gesprekken onderling. Ik vond het absoluut leuk en zeker voor herhaling vatbaar!