de Katapult

Posted on jul 27, 2015


In 2005 bracht Herman Boon met een groep van zijn studenten van de Katapult (een trainingsschool voor kinder- en tienerwerkers in Den Helder) een bezoek aan stichting Charis. Dat werd het het begin van het nu bloeiende kinderwerk in de wijk. Herman is diverse keren terug geweest met een groep studenten om zo het kinderwerk (maar ook andere activiteiten) te ondersteunen. Van 9 tot 20 juni 2015 is Herman opnieuw met een groep van 15 personen bij Charis te gast geweest. Het was een intensieve en mooie periode. Er is onder andere een bezoek gebracht aan een kindertehuis waar de studenten een leuke dag voor de kids hebben georganiseerd. Natuurlijk was er tijd voor verschillende kinderprogramma’s die met veel enthousiasme ontvangen werden. Ook vond er een evangelisatieavond plaats en is er training gegeven over het thema “gebed”. Hoe bid je eigenlijk? Waarom is bidden zo belangrijk? Het was goed en verfrissend om onderwijs over dit thema te ontvangen. We kijken terug op een enerverende en gezegend tijd en hopen Herman en zijn studenten in de toekomst zeker weer te verwelkomen!