15 jarig jubileum van St. Charis

Posted on mei 15, 2015


15-5-2015…

Het is zover! Na 15 dagen aftellen is het 15 mei 2015 geworden. Er is heel wat gespeculeerd over deze dag, maar vandaag helpen we u uit de droom:
15 jaar geleden, op 15 mei 2000, kwamen Marien & Yvonne met hun dochters Milou en Lisanne naar Roemenië. Ze lieten het welvarende Nederland, hun families en vrienden achter om een nieuw leven te beginnen onder de allerarmsten. Wat is er in 15 jaar veel gebeurd, wat is er veel werk verzet, maar vooral: wat hebben Marien & Yvonne met hun gezin en het team om hen heen veel mogen uitdelen van de liefde van God! Er is gezaaid en God zegende het. Velen werden bereikt met het evangelie van Gods liefde. Vaak door hele praktische hulp heen, door onderwijs, zorg, het bouwen of verbeteren van huizen, het geven van voorlichting, het uitdelen van voedsel en kleding en nog zoveel meer.

15 jaar waarin God voorzag in alles wat nodig was! Hij zorgde ervoor dat het werk uitgroeide tot wat het nu is. En het is nog niet klaar! Er is nog zoveel nood, er zijn nog zoveel plannen, nog zoveel mensen die bereikt kunnen worden met Gods liefde. Dank met ons ons mee voor de afgelopen 15 jaar, bid met ons mee voor de komende jaren en geniet van het filmpje waarin het werk van stichting Charis onder de aandacht wordt gebracht!

https://www.youtube.com/watch?v=r2mlFJeZJsk