Jezus leeft!!

Posted on apr 28, 2014


Een prachtig toneelstuk, dansende kinderen, mooie poezie…. het was allemaal te vinden in de geweldige paasviering die wij een paar weken terug mochten houden. Jezus leeft…dat hebben we gevierd!

Woensdag 9 april stroomde het cultuurhuis in Floresti vol met mensen uit onze wijk. Er was weer een hoop voorbereiding aan vooraf gegaan. Maar dat is het allemaal waard. De kinderen van Speranta hadden een dans voorbereidt. De tieners hadden onder leiding van Yvonne en Lisanne een dramastuk ingestudeerd. Een dramastuk waar je kippevel van kreeg. Het was een hele mooie uitbeelding van Pasen.

Aan het eind kregen alle tieners en kinderen die hadden meegewerkt een chocolade-ei voor de geweldige prestatie die ze hadden geleverd.

Het was waarschijnlijk de laatste keer dat we de viering in het cultuurhuis moesten doen. Ons eigen multifunctioneel centrum is namelijk bijna af. Vorige week is er door de vrouwen uit de wijk schoongemaakt. Ook deze week wordt er weer hard verder gewerkt aan het gebouw.

Geweldig!!!