Sponsor een bril

Posted on feb 13, 2014


Kent u dit gevoel: U zette voor het eerst een bril op en kon eindelijk weer de details uit uw omgeving zien.

Net als iedereen hebben ook de mensen hier soms een bril nodig. Het grote verschil met de mensen in Nederland is dat de mensen hier geen bril kunnen betalen. Daarom heeft stichting Charis ook een brillenplan, waarmee me kinderen en volwassenen willen helpen. Dit doen we  door het geven van nieuwe brillen of restaureren van bestaande brillen, wanneer ze dit niet zelf kunnen betalen.

Aangezien er inmiddels weer wat mensen zijn die een bril nodig hebben, zijn we op zoek naar sponsors. De kosten van een bril hangt af van de sterkte van de glazen. Hoe hoger de sterkte, hoe duurder de bril. De kosten verschillen van €100,- tot 250,-.

Wilt u iemand helpen door het sponsoren van een bril? Dat kan! Ukunt een gift overmaken naar rekeningnummer: NL 25 RABO 03668.36.242 ovv Brillenplan.

Wanneer u iemand aan een bril helpt, sturen we u graag een foto toe van de persoon (+bril) die u gesponsord hebt. Laat daarvoor alstublieft wel uw gegevens achter.

Alvast bedankt!bril