Een mooie afsluiting van 2013

Posted on feb 7, 2014


Het is alweer een tijdje geleden maar het staat bij ons nog vers in het geheugen; de kerstviering van 2013. We willen u er graag nog iets over vertellen!!

Het was maandag 16 december toen in Casa Cultura de eerste voorbereidingen voor de viering werden getroffen. Rond een uur of vier stroomden de eerste mensen binnen. De zenuwen begonnen bij ons als team wel wat op te spelen. Hoe zou het dit keer gaan? Ook bij de vrouwen, tieners en kinderen kwamen de zenuwen op!

Om vijf uur begonnen we het programma waarin we anderhalf uur genoten van ontzettend mooie optredens. De kinderen van Speranta deden een dans en een poezie- toneelstuk. De vrouwen van het vrouwenprogramma zongen kerstliederen. De tieners hadden een gaaf toneelstuk ingestudeerd. Ook de kinderen van het kinderprogramma kwamen aan de beurt; zij deden een dans en een toneelstuk. Het was een geweldige viering waarbij alles draaide om de geboorte van Jezus.

DSC_6179

Na anderhalf uur genieten kreeg elk gezin een groot kerstpakket gevuld met etenswaren mee naar huis.Het werd een geweldige afsluiting van het jaar. Een jaar waar we als stichting vol dankbaarheid op terug mogen kijken!

 
DSC_6317
DSC_6349