Op weg naar kerst…

Posted on nov 27, 2013


 De dagen worden kouder, meer lichtjes langs de straten en in de huizen.We gaan richting kerst11kerst. In de wijk  zijn de mensen druk met het zoeken naar hout zodat ze er warm bij zitten. Ook bij stichting Charis wordt er druk gewerkt om er samen met de mensen uit de wijk een geweldig feest van te maken. Jezus is geboren, dat moet worden gevierd…

Op 16 december is de grote viering met de mensen uit de wijk. Omdat er maar een maximaal aantal  mensen in het gebouw passen houden we in de week ervoor nog een aantal kleine vieringen. Zo is er een aparte viering met het vrouwenprogramma, het kinderprogramma en het tienerprogramma.

Voor de grote viering, het vrouwen en tienerprogramma hebben we kerstpakketten gekregen die we uit mogen delen. We zijn daar ontzettend dankbaar voor.Helaas hebben we dit jaar  geen schoenendozen voor de kinderen er is er dus geen cadeautje voor de kinderen dit jaar.

Het zou geweldig zijn als u kunt helpen met de financien zodat we ook voor de kinderen nog iets kleins kunnen kopen. Zodat we voor elk kind een chocoladereep kunnen kopen, bijvoorbeeld. Vergeet u niet dat u giften ook nog voor de kerst nog belastingaftrekbaar zijn…

Namens die kinderen uit onze wijk,

Hartelijk bedankt en ontzettend fijne kerstdagen gewenst!!