Gekroond met de gouden kroon!

Posted on okt 3, 2013


Het was een bijzonder gezicht: zaterdagmorgen aan het ontbijt in een pensionnetje in de bergen. 30 vrouwen en 11 leiders waren aan het eten met een kroon op hun hoofd. Een zelfgemaakte kroon met diamanten. Het was het symbool voor de afgelopen dagen. Deze vrouwen hadden geleerd dat God hen had gekroond met Zijn liefde, zodat ze mochten stralen als goud….

Woensdagmorgen 25 september zaten we allemaal vol energie in de bus. Wat hadden de vrouwen hier al lang naar uitgekeken. Een paar dagen helemaal weg van hun thuissituatie. Vier dagen waarin ze helemaal verwend werden. Een douchel en een cadeautje op bed, geen eten koken, gezelschap, veel zingen, leuke workshops en prachtige levenslessen. Kortom: vier dagen genieten!De dagen vlogen dan ook voorbij.

Woensdagmiddag hebben we de kronen gemaakt en versierd en woensdagavond was de eerste bijeenkomst. De volgende twee dagen genoten we van het lekkere eten, de gezelligheid, de diensten in de morgen en de workshops in de middag. Tijdens de workshops kon er getut worden en we waren lekker creatief bezig; van het maken van sleutelhangers tot het kaften en versieren van schriftjes.

Toen was het al veel te snel zaterdagmorgen en maakten we ons klaar om weer naar huis te gaan. Maar dit keer gingen we rijker naar huis dan we gekomen waren. We hadden namelijk goud gevonden. In God, in onszelf en in anderen!

NIC_6287P9250001