Eenheid in verscheidenheid

Posted on jul 25, 2013


Afgelopen dinsdag 23 juni was een belangrijke dag voor ons en de kinderen van Speranta. Ze kregen namelijk het welverdiende diploma voor een jaar lang zwoegen.  46 mooie, bijzondere, getalenteerde kinderen. Kinderen die het thuis niet altijd even makkelijk hebben, maar wel vechten  op school en bij ons voor een betere toekomst…

We begonnen om drie uur met een aantal dansen en toneelstukjes van de kinderen zelf. Ook werden er gedichten voorgelezen. Daarna kregen alle kinderen het diploma. Sommige kinderen kregen een cadeau omdat ze altijd aanwezig waren of omdat ze enorm hun best  hadden gedaan.

_DSC0407

Ook de vijf studenten die via Speranta studeren werden in het zonnetje gezet. Een van hen had de hoogste cijfers en kregen een kappersset cadeau die ze kan gebruiken op haar opleiding.

Nadat we dit officiële gedeelte hadden gehad maakten we een groepsfoto en was het tijd voor ontspanning. Op het veld stond een soort van kermis klaar met allerlei kraampjes. Alle kinderen kregen een kaart waar de spellen op stonden. Elk spel mocht 1 keer gespeeld worden. Er werd geschminkt, zak gelopen, pijl en boog geschoten en nog veel meer.  Ook was er voor elk kind een hotdog en een ijsje. De kinderen genoten.

Nu is het tijd voor vakantie, even lekker uit rusten van alles wat moest het afgelopen jaar. Om in september weer met nieuwe energie te kunnen starten!

_DSC0498

_DSC0399