Werk in uitvoering

Posted on mei 30, 2013


Het is zo ver!

Zaterdag  18 mei zijn we begonnen met het maken van de fundering.  Elke dag wordt er nu hard gewerkt om een stevige fundering  te maken voor het kerkgebouw. Eerst werd er gegraven, cement gemaakt  en vervolgens beton gestort.  Het is gaaf om te zien dat we naast de hulp van ons team ook mannen uit de wijk hebben die komen om te helpen.

Komende vrijdag gaan Marcel en Marien naar Nederland om het (kerk) gebouw af te breken. Van maandag 3 juni tot zaterdag  8 juni is dit project aan de gang. Uw hulp kan nog goed gebruikt worden, als u het leuk vindt om te helpen. Vooral op donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen we nog extra handen gebruiken. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met h.baas@gainhelpt.nu

Binnen een aantal weken wordt het gebouw verplaatst naar Floresti, zodat we kunnen beginnen met het opbouwen. We hebben er zin in..!

IMG_4383 IMG_4387 IMG_4389