Hero’s

Posted on mrt 26, 2013


IMG_4029Filmsterren, acteurs, ridders en prinsen: door kinderen worden ze vaak gezien als helden. Maar ook in de Bijbel komen veel helden voor. Helden waarvan we heel wat meer kunnen leren als van filmsterren en ridders. Helden zoals: Noach, Maria en Adam. Over deze helden wordt verteld tijdens het kinderprogramma…

Van een heel aantal mensen in de Bijbel valt een hoop te leren. Zo leerden we dat Noach een held was omdat hij naar God luisterde. Hij trok zich niets aan van alle andere mensen en bouwde toch de ark zoals God het hem had opgedragen. Vorige week leerden we over Adam. Hij was een creatie van God en uniek. We zijn allemaal een held, want we zijn door God uniek geschapen. Daarom gingen alle kinderen op de foto en mochten ze hun eigen unieke foto meenemen naar huis.

Komende weken gaan we het hebben over de grootste held van de Bijbel: Jezus! Hij stierf aan het kruis voor onze zonden. Jezus was een Hero!

2013-03-22 16.24.35