Back to the 60’s

Posted on feb 27, 2013


Bloementjesprint, muziek van Manfred Mann en The Hollies. Posters, jurken en een boel gezelligheid…

Afgelopen vrijdag gingen we terug in de tijd. Het tienerhonk en de tieners, alles was veranderd in de stijl van 50 jaar terug. Om zes uur begon dit festijn, waar menig uurtjes aan voorbereiding was ingestoken, door zowel tiener als leider.

De tieners waren van te voren in groepjes verdeeld en hadden een nummer van de 60’s doorgekregen die ze op de avond zelf moesten laten zien in de vorm van een dans. Er was een jury aanwezig die deze dansen beoordeelde. Eveneens werd er gekeken naar de best geklede man of vrouw van de avond.

Kortom, een geslaagde avond was gegarandeerd. In dit geval zeggen beelden meer dan woorden, kijk dus vooral naar de foto’s!

_DSC9327 _DSC9284 _DSC9227 _DSC9202

 

Voor meer foto’s klik HIER