Bedankt voor uw donatie!

Posted on dec 11, 2012


Wat een mooi en bijzonder jaar hebben we gehad. Wat heeft er veel mogen gebeuren dankzij uw giften. Het is bijzonder hoeveel verschil we samen (hebben) kunnen maken.

De winter van 2012 was ontzettend koud. Eind januari zijn we gestart met het uitdelen van hout. Met geld van donaties hebben we een  in februari week lang, elke dag kunnen zorgen voor warme, gevulde groentesoep.

Afgelopen jaar zijn er drie huisjes gebouwd. Deze mensen leefden in onmenselijke omstandigheden. We hebben maar liefst 13 kachels geplaatst. 13 gezinnen die deze winter warm door kunnen komen. Geweldig!  Daarnaast hebben we verschillende ramen en deuren vervangen. Het was ook geweldig om te zien hoeveel groepen hier vol enthousiasme aan mee hebben gewerkt. Bedankt daarvoor.

Ook zijn we super trots op de kinderen van Speranta. Maar liefst 45 kinderen krijgen elke week meerdere dagen les en een warme maaltijd. We zien de vooruitgang in resultaten en zijn dankbaar dat deze kinderen zicht hebben op een betere toekomst. Het is geweldig dat dit allemaal mogelijk gemaakt kan worden door de sponsors.

Daarnaast zijn we in maart gestart met het bouwen van een tienerschuur. Met zowel praktische als financiële hulp van verschillende groepen is het een ontzettend mooi gebouw geworden wat we aanstaande vrijdag, 14 december, mogen openen. Eindelijk een eigen plekje voor de tieners.

Hierbij willen we u dan ook ontzettend bedanken. Zonder u is het allemaal niet mogelijk. We bedanken u voor u steun in 2012 en misschien kunnen we 2013 ook weer op u rekenen?

Een gezegend 2013,

Marien, Yvonne en het team van Charis