Je bent speciaal

Posted on nov 29, 2012


Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag voor de kinderen van Speranta. De hele week hebben ze gewerkt aan een modeshow. Het doel van deze show was om de kinderen na te laten denken over hun kleding. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, het gaat om hoe je bent. De kinderen hebben samen met de leerkrachten verschillende kledingstukken uitgezocht. Op woensdag hebben ze geoefend. Hoe maak je mooie poses, hoe loop je op een catwalk. Voor de kinderen een leuke ervaring. Op vrijdag zijn de kinderen samen met de leerkrachten Sorin en Ioana druk geweest met het versieren van het gebouw.  Nadat al de kinderen hun kleding aanhadden en de meisjes hun haar en make-up helemaal voor mekaar hadden, kon het beginnen.

Om twee uur startte de show. De  kinderen kwamen een voor een de trap af in hun speciale kleding. Het resultaat was geweldig.

Een mooie ervaring rijker!

Klik HIER voor meer foto’s!